Zero Zone

Welkom in de Zero Zone.

Hier zul je de volgende attracties kunnen vinden.

NeuroGen

 NeuroGen is een intense virtual reality (VR) attractie. Door middel van een VR Headset, Motionseat, speciale effecten en heftige (mogelijk confronterende) videobeelden onderga je een intense trip door het menselijk brein.

Gratis attractie - Neurogen is een gratis attractie met beperkte capaciteit. Wil je niet in de rij staan? Maak dan voor €5,- een online reservering. De behandeling is alleen geschikt voor mensen van 16 jaar en ouder. 

Crazy River

Crazy River is een must voor elke avonturier! Deze waterachtbaan van maar liefst 524 meter laat je een wilde tocht maken in een boomstam. Gekheid? Nee hoor, gewoon de Crazy River!

Drako

Wel zin in spektakel maar liever niet over de kop? Dan is Drako beslist iets voor jou! Deze achtbaan zonder loopings en kurkentrekkers, maar met verrassende heuveltjes en bochten is een échte familie-attractie.


Lost Gravity

 Lost Gravity is de nieuwste achtbaan in Walibi Holland. Deze extreme ride neemt je mee naar een plek waar de zwaartekracht zoek is. Wat ooit boven was, is nu onder en wat ooit onder was is nu boven. Zet je schrap voor intense bochten, maximale airtime en 2 inversies. Benieuwd of jij Lost Gravity aan kan?


The Tomahawk

Heen en weer, heen en weer … en nog een keer. Vooral de versnellingen zorgen voor een “adrenaline kick”. Stap in “The Tomahawk” en je weet even niet meer wat rechts en links is.


Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans