Jules Verne Adventureland

Apollo

Zwaaien, zwieren en zweven, daar gaat het om in de Apollo.

Als een vogel zo vrij, vlieg je door de lucht… Cirkel met de attractie Apollo mee om de maan en ga op ontdekkingsreis!

Enterprise

Voor de echte waaghalzen! Eerst draai je langzaam in het rond, geleidelijk aan ga je omhoog en vóórdat je het weet ga je over de kop en voel je je helemaal gewichtloos. Er is dan geen ontkomen meer aan en pas na enkele minuten sta je weer met beide benen op de grond!

Expedition Nautilus

Wie durft het watergevecht aan? Samen met maximaal 36 andere watersoldaten mag je ongeveer 3 minuten proberen om elkaar zo nat mogelijk te maken. Denk erom, de vijand kan soms uit een onverwachte hoek komen. Als je niet nat wordt heb je verloren.

Fogg's Trouble

Trotseer de oceaan en vaar met een boot over de golven. Samen met 24 andere passagiers kom je terecht in een storm. Je gaat van links naar rechts, maar na enkele minuten kom je weer veilig in de haven terug.

Jumbo

Stap ook een van de deze circusolifantjes! Hoog, laag, alleen of met z’n tweeën, heerlijk zweven en genieten van het avontuur!

Magic Bikes

Samen met je vader/moeder of broer/zus probeer jij de top te halen met de fiets. Natuurlijk heb je nog een heel peloton achter je aan, die hetzelfde doel heeft. Denk erom de top halen is niet genoeg je moet er voor zorgen om er ook te blijven.

Merry Go Mad

Gaan de Gallopers je nog iets te snel? Stap dan in de Merry go Mad. Rustig rondrijden op een paardje of neem plaats in de postkoets. Hij brengt je op de plek van bestemming, zonder al te veel hindernissen.

Monorail

Even uitrusten van alle avontuurlijke attracties?

Neem dan plaats in de Monorail en laat je op veilige hoogte over het hele park rond rijden.

Vanuit de Monorail kun je rustig genieten van het uitzicht en kun je bovendien bekijken welke attractie je daarna weer wilt proberen.

Even relaxen dus!

Phileas Fun House

Avontuur voor de allerkleinste in het Phileas Fun House in Jules Verne Adventureland!

The Passepartout Explorer

Na een theorieles gevolgd te hebben en alle verkeersregels van het Attractiepark Slagharen kent, mag je proberen om je rijbewijs te halen. Hier zul je later vaak aan terug denken wanneer je door Europa rijdt, de aller eerste kilometers heb je toch maar mooi gereden in Slagharen.


Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans