Bezoek met een Handycap

Mindervaliden

Attractie- & Vakantiepark Slagharen streeft er naar zoveel mogelijk attracties toegankelijk te maken voor gasten met een handicap. Daarom hebben bijna alle attracties een aparte rolstoelingang. Sommige attracties kunnen vanwege het prikkelen van meerdere zintuigen voor gasten met een verstandelijke handicap, schrikreacties oproepen. Ook gelden er bij een aantal attracties toegangsbeperkingen in verband met bepaalde fysieke condities zoals zwangerschap of hartproblemen. Bij de ingang van deze attracties vind je een overzicht met deze toegangsbeperkingen. 

Rolstoel reserveren

Bij de receptie zijn op basis van beschikbaarheid rolstoelen te huur voor € 5,00 per dag. Er geldt daarnaast een borg van € 15,00 en deze ontvang je retour indien de rolstoel in dezelfde staat wordt teruggebracht als deze is meegegeven. Het is helaas niet mogelijk om vooraf een rolstoel te reserveren.

Attracties

Er zijn attracties die voor mindervaliden of rolstoelgebruikers goed toegankelijk zijn. Helaas zijn er enkele attracties wat moeilijker te bereiken, maar in overleg met onze attractiemedewerkers is er heel veel mogelijk. De meeste attracties zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk via de uitgang. De attractiemedewerker kan je eventueel begeleiden en assisteren. Bovendien zijn er shows die goed bereikbaar zijn. Vraag bij de receptie naar de brochure met een overzicht van alle attracties en hun toegankelijkheid.

Restaurants

De restaurants zijn berekend voor het ontvangen mindervaliden. Let op, de Crazy Horse Saloon is voor rolstoelgebruikers via Wild West Adventure bereikbaar en The Diner is met uitzondering van de bovenverdieping geheel toegankelijk. 

Toiletten

Mindervaliden kunnen in elk toiletgebouw gratis gebruikmaken van een aangepast toilet.

Randy & Rosie-bandje

Bezoekers met een Autipas kunnen zich bij de receptie melden voor een Randy & Rosie-bandje. Op vertoon van dit polsbanje kun je attracties net als mindervaliden versneld of via een speciale ingang bezoeken.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans