Welkom in het Reizenrijk

Carnaval Festival  

Wie heeft er zin in een feestje? In Carnaval Festival  nemen vrolijke bewoners uit verschillende landen je mee op wereldreis.  Bewonder hun klederdracht en bekijk hoe ze muziek maken in China, of  Frankrijk, Engeland, Alaska, Mexico… De hele wereld viert feest! 

Avonturen Doolhof

    Kun je zonder bukken onder het poortje staan, alleen  dan mag je naar binnen gaan. ‘Links, rechts, welke kant is het op?’

Het  Avonturen Doolhof is één grote avonturentocht. Luister naar het pratende  beeld.

Zoek je weg naar de uitgang maar pas op voor het water! Spetter,  spat, voor je het weet ben je nat…

Pagode

Hoog boven alles uit. Wat een uitzicht! Ook al heb je  hoogtevrees… Dit mag je niet missen. Neem plaats op de lange bank  terwijl de Pagode je rustig en heel geleidelijk naar een hoogte van 45  meter tilt.

Wow… Wat is de Efteling mooi vanuit de lucht! Misschien durf  je zelfs over de rand te kijken terwijl de Pagode een rondje draait.  Moet je zien… Daar zijn we vandaag allemaal al geweest…

Waar gaan we zo  naar toe? Nog even genieten van het uitzicht, dan staat de Thaise tempel  weer op de grond. Wat een geweldige vlucht.

Gondoletta

Midden in de Efteling ligt een grote vijver. Even lekker 20  minuutjes uitrusten of genieten van een picknick op het water? Stap in  een van de bootjes van de Gondoletta en laat je meevoeren.

Bewonder   onderweg de kleurrijke flora van de Efteling. Wist je dat de beplanting  rondom de vijver zo is aangelegd dat ook steeds meer dieren zich thuis  voelen in de Efteling?

Kijk maar eens goed. Is dat geen…? En dat daar…?  Vaar maar mee, dan ontdek je het zelf.

Kinderspoor (De Blauwe Reiger)

 Wat een lol. Hoe snel kun jij trappen? Pas op. Ik bots bijna tegen jouw treintje aan. Daar gaan we. Langs schapen, over een spoorwegovergang.

En kijk, daar staan papa en mama. Zullen we even naar ze zwaaien als we er langs rijden?

Vogel Rok

Wat is het donker! Is dat nu eng of leuk? De machtige Vogel Rok  strekt zich uit. Hij spreidt zijn vleugels en slaakt een ijselijke  kreet… KKraaaaaa… Hij gaat recht op een grote slang af. Dan vervolgt hij  zijn huiveringwekkende vlucht door het duister. En jij mag mee…

Monsieur Cannibale


Op het eiland van Monsieur Cannibale draaien grote kookketels continu rond boven een knapperend vuur. Een ieder die voet aan land zet, mag plaatsnemen in dit duizelingwekkend avontuur totdat ze de kannibaal om genade smeekt. Je bent met de hele familie uitgenodigd om plaats te nemen in Monsieur Cannibale’s kookpotten. Ook als het regent zal het vuur van deze overdekte attractie wakkeren.

 

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans