Attractiepark

Aqua Shute

Glijd van deze 18 meter hoge glijbaan met een sleetje. Er kan een snelheid behaald worden van 45 km per uur*. Door de baan stroomt water, dus blijf recht zitten om niet nat te worden…

*Dit is een opgaven van het park zelf eigen record staat op 68 Km per Uur

Aqua Swing

Ontwijk de fonteinen in deze zweefmolen. Doe maar je best om je voeten droog te houden!

Botsboten

Vaar als een echte kapitein in je eigen boot en kies voor botsen of ontwijken… Naast deze attractie liggen ook de trampolines, de midgetgolfbanen en de Matterhorn.

Bumperfrogs

Probeer de andere botsauto's te ontwijken. Of laat je stuurkunsten zien en kom lekker botsen.

Carrousel

Deze carrousel is in Duitsland gebouwd in 1864. Vroeger werd hij in   beweging gezet door paarden, maar door de komst van elektriciteit hoeft dat niet meer!

In de Carrousel is ook het pannenkoekenrestaurant gevestigd.

Dragonfly

In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen door. Beland in zinderende bochten en geef je over aan wat komen gaat. Deze achtbaan zul je niet snel vergeten! Durf jij het aan?

Eeuwige Brandende Kaars

In deze attractie zie je Wonderland en  Rick’s Avonturen Burcht van bovenaf. Terwijl de kandelaar langzaam  draait, hijs je jezelf op een speciale manier tot een hoogte van circa  negen meter.

Falcon

Beleef de ride van je leven in de  Falcon. Loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer  naar beneden. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je  nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig!

Katapults

In de Katapults spring je in het water zoals Rick de Kikker. Voor de Katapults betaal je € 1,- per keer.

Kikkerachtbaan

In deze familieachtbaan ga je 40 km per uur en zoef je door de bochten. Rick wijst de weg...


Kikkerrad

Vanuit dit reuzenrad heb je een mooi uitzicht over Landgoed Duinrell.

Locomotion

Dit westerntreintje is heel spannend voor de kleine bezoekertjes. Kijk goed en vind de knopjes waarmee geluid gemaakt wordt!

Mad Mill

In deze spectaculaire mega-attractie  draai je rond en schommel je op grote hoogte heen en weer. Deze  attractie is voor de echte waaghalzen.

Midget Golf

De midget golf baan ligt achter de Botsboten en bestaat uit achttien   banen. Deze zijn voorzien van verschillende hindernissen. Een uitdaging voor jong en oud!

Voor € 1,- krijgt u een golfbal en stick te leen.  Natuurlijk ontvangt u ook een potlood en een formuliertje om de score op  bij te houden.

Mini Trein

Dit treintje voor de kleintjes rijdt door een grot waar een vriendelijke trollenfamilie woont.

Monorail

Al fietsend over een in de lucht gelegen rails, lijken Wonderland en Rick's Avonturen Burcht piepklein…

Rick's Fun Factory

Indoorspeeltuin: een unieke combinatie  van speeltoestellen, luchtkussens en attracties waar kleine bezoekers  veilig en in vrijheid kunnen spelen en ravotten.

Rodelbanen

Deze populaire attractie is een echte  topper. Vanuit de duinen suis je met 50 km per uur vanaf het hoogste  punt van Zuid-Holland naar beneden.

Bij regen zijn de banen gesloten.

 Baan Rechts

Baan Links

Ship Ahoy

Schip Ahoi is een attractie op Rick's  Avonturen Burcht. Er was eens een gewelddadige storm die het schip van  Rick en zijn vrienden tegen de dikke muur van de burcht ramde. Schip  Ahoi ligt hier nog steeds te schommelen. Durf jij er in?

Splash

Val met hoge snelheid in een boot meters  naar beneden. Kies maar zelf: droog blijven of nat worden…Trouwens,  alleen kijken is al een attractie!

Waterspin

Deze heftige attractie  laat 40 mensen tegelijk over de kop gaan…


Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans