Thema Gebied: Vikings

Goudurix

Ze zijn echt gek, deze Galliërs!

Ze moesten echt gek zijn geworden in hun hoofd op de dag dat ze deze hebben uitgevonden.

Hier is de reden: na het rustigst van beklimmingen gevolgd door een lichte afdaling en de eerste bocht … je duik richting aarde met een snelheid van 75 km/h.

Alleen hierna ga je dan weer omhoog en dan krijg je te maken met loopings en die zullen je 7 keer je hielen over je hoofd laten draaien zonder dat u de tijd om adem te halen.

Goudurix echt is een van de zeven …, Nee, één van de grote acht en vraagt zich af voor Europa. Alleen de gedachte van deze baan draait iemands hoofd al ondersteboven.

Deze baan bevat: 1 x butterfly, 1 x boemerang 1 x gewone looping en 2 x krukentrekker.

Léscadrille des as

Handen hoog voor kleintjes

Aangezien de hemel is niet van plan te vallen op onze hoofden, is het logies dat we op zoek naar het. Ontsteek uw motoren, Controleer of uw gas niveau, opent u het gaspedaal. … Opstijgen.

 Aan boord van kleine vliegtuigen uit het verleden stijgen de jongeren in de lucht een patrouille gelijk aan die van de grootste ACE's in de geschiedenis van de luchtvaart vormen.

La Galère 

Romeinse gallei recht vooruit!

Let op de storm, je hoorns barst! Zal je aan boord durven stappen van deze wiegende boot en moedig de gigantische golven trotseren?

Zittend in de bodem van het Romeins gallei , zul je genoeg tijd hebben tijdens deze storm om je afvragen wat op aarde doet in deze storm!

Les Petits Drakars

Iedereen aan boord!

Hier is een attractie voor alle Vikings in de maak.

Onze jonge ontdekkingsreizigers die dapper de tumultueuze wateren aan boord van de Viking schepen hebben overwonnen, de beroemde draken gallei.

Eenmaal terug op het land zal ze vertellen over hun reis en vertellen over de landen die ze hebben ontdekt.

Les Petites chaises volantes

Laat de grond van wilde zwijnen achter.

De kleintjes hebben ook het recht om te vliegen.

Geïnspireerd door de "Chaises Volantes" gereserveerd voor de grotere, deze rit geeft de jongeren de kans om te vliegen en proeven van het ongelooflijke gevoel van vrijheid in de lucht.

Snelheid en gewaarwordingen gegarandeerd.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans