Thema Gebied: Travel through Time

L'Oxgénarium

Neem in een goede tuig van verse lucht.

Ferdinand de Teffélé was vol van hete lucht in 1900 toen hij een machine om te zuiveren van zuurstof had geperfectioneerd.

Deze ongelooflijke uitvinding draagt ons bij, na een beklimming van 70 m, dicht bij de toppen van de bomen waar de lucht duidelijker zuiverder is en je hersenen beter zuurstof opnemen.

Een beetje advies als je eenmaal bent daar, haal diep adem omdat de afdaling van 195 m via deze gigantische glijbaan wel eens adembenemend kan zijn.

Les chevaux du roy

Een fantastische rit.

Deze prachtige carrousel met twee niveaus van houten paarden transporteren groot en klein in een middeleeuwse universum gevuld met humor waar schilden en wapenschilden zijn bijgewerkt.

Wat anders kunnen we verwachten van de Galliërs die nooit missen een kans om plezier te hebben?

Les chaises volantes 

Laat de grond van wilde zwijnen achter.

Klaar om opstijgen en uitdaging van de wetten van de zwaartekracht? Hebben een zetel in een van de 48 stoelen en hou je goed vast,je staat op het punt een unieke ervaring te hebben. De rit begint, je begint te stijgen, je voeten niet langer raken de grond, de pikt snelheid en je gaan hoger en hoger dankzij een verbazingwekkende centrifugale kracht. Bij Toutatis vliegt je eruit!

Nationale 7

Ga op weg voor vakantie.

Op het Romeinse platteland werden lang geleden de wegen al verhard.

Op Hoofdweg Nr. 7, laat de jongeren nemen het stuurwiel van een felgekleurde oude Ford om te rijden over de weg naar je vakantie plek waar je pret-gevulde evenals onverwachte scènes zal ontdekken.

Transdemonium

Hier zijn we in een geheime gevangenis!

Een s …s …spo… SPOOK! U moet toegeven dat het voldoen aan een geest opgestaan uit de dood een griezelig ervaring is.

Probeer om je angst te domineren in deze spook trein.

Onverwachte bewegingen, stressvolle geluiden, plotseling stopt, verschijningen van heksen en skeletten: het angstaanjagende bezoek aam het kasteel door kwade geesten wordt beheert. Doe geen moeite schreeuwen, vanaf de onderkant van deze ondergrondse gevangenis niemand u zal horen.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans