Thema Gebied: Mystery

Duistere en mysterieuze burchtcomplexen, diepe kerkers en  verzwelgende gangpaden nodigen avonturiers uit een wereld uit vervlogen  tijden binnen te gaan. Machtige banvloeken en herinneringen aan heersers  van weleer zijn overal als een akelig gefluister te horen.

Voel   hoe nieuwsgierigheid en huivering elkaar snel afwisselen, geniet van de  zenuwprikkelende sensatie en betreedt via de ophaalbrug dit mysterieuze,  raadselachtige rijk.

Schneck

Met waakzame ogen slaat een mysterieuze nieuwe bewoner de bedrijvigheid bij de vesting van River Quest gade.          

 Het   is Schneck, de duistere makker uit de Middeleeuwen, die zijn toevlucht genomen heeft tot de oude, verlaten gewelven, vol met vleermuizen en rammelende harnassen.

Mystery Castle

Het kwaad sluimert in de ontzag inboezemende, hoge toren van Mystery Castle. Sinds eeuwen rust er een vloek op het kasteel en haar bewoners. De laatste afstammeling van het oude geslacht van Von Windhoven heeft zijn leven lang geëxperimenteerd om het kwaad uit te bannen.

Geef  jouw positieve energie, overwin je angst en stort je in vrije val van 65 meter hoogte de donkere diepte in, voor de verlossing van de kasteelbewoners.

River Quest

Langs ridderharnassen van steen wordt de duistere vleermuisboot hoog  naar boven gevoerd in de geweldige burcht. Hier begint de sprankelende afdaling van River Quest.

Pijlsnel schiet je door het  middeleeuwse burchtcomplex en ontkom je maar net aan de messcherpe  punten van een valhek. Laat je door de trekkracht van de diepte  meevoeren en stort door draaikolken en bochten met veel schuim de afgrond in.


Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans