Thema gebied: Mexico

Trompetgeschal en gitaarspel klinken op het Plaza Mariachi, de breedgerande sombrero’s zwaaien in het rond. Felle kleuren, pittige  gerechten en wuivende kleren bepalen het vrolijke beeld.

In de Arena de Fiesta laten internationale kunstschaatsers de vonken van hun ijzers afvliegen. De ruïne van een oeroude tempel steekt kolossaal  boven alles uit.In de kleurrijke wereld van Mexico, die bol staat van het erfgoed van de Azteken, worden het verleden en het heden samengevoegd tot één beleving die een beroep doet op al je zintuigen.

Quetzal

In de kleurrijke verscheidenheid van Mexico, die bol staat van het erfgoed van de Azteken, heeft Quetzal zijn nieuwe woonplaats ingericht. De gevleugelde slang, een oude Azteekse godheid, is altijd aan zijn zijde.

In harmonie met de muziek neemt Quetzal, die het liefst  met de voetjes van de vloer gaat, je mee naar een wereld tussen heden en  verleden.

Colorado Adventure

In de Smokey Mountains woedt de goudkoorts. Onvermoeid en koortsachtig wordt er in de mijnen naar het glimmende metaal gezocht.

Stap  in voor de Colorado Adventure. De mijntrein raast door canyons tussen  rotsblokken door, dondert door het berglandschap vol spleten, bestijgt  bergen en suist door scherpe bochten.

Één blik op de  locomotief en je beseft: De trein heeft geen bestuurder! Houdt je goed  vast totdat je weer aankomt op het station van Silver City!

Talocan

Middenin de kleurrijke wereld van Mexico rijst de imposante ruïne van  een Aztekentempel op. Hier is Tlaloc, god van het water, heerser over  een wereld van regen en hemels vuur. Hongerig wacht hij op nieuwe   slachtoffers die hem tegemoet treden, om hen naar zijn rijk Talocan mee te voeren...

Siervuurwerk, waterfonteinen en mistbanken  zullen je zintuigen in verwarring brengen wanneer deze geweldige  suspended-top-spin gondel (uniek in Europa) je het rijk van de machtige  god in laat spinnen.

Ook als je alleen maar toeschouwer bent zul je niet kunnen ontkomen aan de uitwerking van deze grensverleggende ervaring…

Chiapas

Chiapas – DIE Wasserbahn – dat is een groots en wereldwijd uniek avontuur!

Ga  met de modernste wildwaterbaan mee in een expeditie vol actie en krijg  kippenvel gedurende een 6 minuten durende watertocht!

Ontdek met 53° de  steilste afvaart van een wildwaterbaan ter wereld en dat tussen de kolkende waterstromen, duizenden exotische planten en indrukwekkende rotspartijen.

Chiapas – DIE Wasserbahn is een fantastische totaalbeleving die je enkel in Phantasialand vindt!

Dit moet je gewoon beleven!

Tikal

 Grote en kleine avonturiers genieten op de beide vrijevaltorens van dolle familiepret.

In  het ruige berglandschap van Midden-Amerika, heel veel meters boven de  verborgen holen en grotten, die in lang vervlogen tijden met warm water  werden gevuld en mogelijk nog waardevolle schatten herbergen, wordt u omhoog gehesen.

Uw uitzicht reikt tot aan de Tempel van Tlaloc. De spanning als het vervolgens pijlsnel naar beneden gaat, is supergaaf.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans