Thema Gebied: Deep Africa

Majesteitelijk tekenen zandkleurige torens zich af tegen de hemel. Tussen de torens in zie je rieten daken en exotische planten.

Kroka

 Kleurrijke kerel met Afrikaanse levensvreugde

 Wat beweegt zich daar tussen de  palmen in de pulserende wereld van Afrika? Kroka heet deze vriendelijke  kerel, die hier zijn thuis heeft gevonden.

Deze  knuffelvriend geeft uitdrukking aan de levensvreugde van het pulserende  Afrika. Hij vindt het heerlijk, als de kinderen met hem spelen of met  hem trommelen.

In  het kloppende hart van Afrika ontdekt je in alle hoeken en gaten magische figuren en maskers, op de marktplaats heerst een drukte van belang.

Deep in Africa vertelt je geheimen en verhalen over het regenwoud, de woestijn en de steppe, welke je kunt horen, zien  en ruiken. Laat je onderdompelen in de boeiende wereld van een ver en exotisch continent.

Black Mamba

In hartje Afrika ligt de Black Mamba op de loer, de koningin van de slangen. Ze kronkelt door donkere afgronden en ravijnen, scheert rakelings langs rotswanden en over een klaterende waterval heen. Zelfs de adem van de voorbijgangers stokt als de Black Mamba sissend voorbijschiet.

Riskeer de helse rit in de inverted coaster met loopings, spiralen en kurkentrekkers. Laat het gif van de Black  Mamba op je inwerken en haal opgelucht adem wanneer je, eenmaal terug in de realiteit, weer op je zintuigen kunt vertrouwen.

Teststoel

Voor je eigen veiligheid vragen wij jou alsjeblieft gebruik te maken van  de teststoel bij de ingang van de Black Mamba. In rij 4 en 5 vindt je een zitplaats voor corpulentere personen. Voor personen met zeer omvangrijke bovenbenen en of bovenlichaam is het soms niet mogelijk van deze attractie gebruik te maken.

 Let op! De attractie is alleen te gebruiken met ’vastzittende’ schoenen.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans