Federation Plaza

 

Voor alle moedige Starfleetkadetten begint hier de missie Star Trek™: Operation Enterprise. Maar ook voor alle anderen vliegt de tijd hier als op warpsnelheid voorbij. Op de Test Seat beleef je bijvoorbeeld hoe zo’n ruimtereis nou eigenlijk aanvoelt. In de Star-Trek™-Shop en bij onze Federation Snack vind je souvenirs en intergalactische snacks (geen zorgen, je kunt gewoon met menselijke valuta betalen!) en bij het Foto Point kun je jouw uitstapje voor de eeuwigheid vastleggen.

Star Trek™: Operation Enterprise

De crew van de Enterprise NCC-1701-D is onderweg naar een ontmoeting met de Federatie door de Borg aangevallen en wordt op het vijandelijke schip gevangen gehouden. De Enterprise zelf wordt in een trekstraal gevangen gehouden. Schip en bemanning kunnen geen kant op.

De laatste hoop op redding ben jij!

Als vers opgeleide Starfleet-kadet beam je jezelf vanaf de brug van een naastgelegen schip naar de verlaten Enterprise, om in een kleine shuttle de grootste uitdaging van je leven aan te gaan: doorbreek in een adembenemende reddingsmissie de beschermingsschilden van het Borgschip en vernietig de hoofdsystemen. Alleen dan kan de crew van de Enterprise gered worden – en is de holodeck-missie met succes uitgevoerd.


 

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans