Wild Wild West

Houdy welkom in de wild west.

Attracties

Dampfkarussell

Deze carrousel maakt nu al ongeveer 400 jaar kleine en grote kinderen blij. Een reden meer dat wij natuurlijk een volledig klassieke stoomcarrousel in het park hebben, dat je een  vleugje nostalgie geeft. Rond de oude stoommachine op een prachtige witte zwaan , een blauw- rood fluweel ballon gondel en een team van paarden met een koets.

Grottenblitz

Een nostalgische achtbaan met veel pk's! Treinen dender met maximaal 45 kilometer per uur door steile bochten, haarspeldbochten en de binnenkant van een bergketen. ervaar de sensatie van een speciaal soort onvermoede snelheidsverandering en hellingen die tot 40 procent gaan. Een wilde rit voor de echte avonturier.

Indy-Blitz

Voor de kleintjes de grootste: The Indy-Blitz is zeker geschrikt voor de jonge avonturier en neemt je mee op een spannende tocht door het reservaat. Maar maak je geen zorgen, Chief White Feather beschermt je. maar je papa en  mama mogen natuurlijk ook mee rijden.

Monorail

Net als in het Wilde Westen waren de eerste spoorwegen een echte sensatie.  Zo spannend is onze monorail helaas niet, maar de perfecte gelegenheid om tijdens de halve kilometer lange rit, eens lekker te ontspannen en het park van boven te bekijken.

Mountain-Rafting

Heb je altijd al eens echt nat worden? Dan moet je echt in de boot bij de Mountain raften, omdat hier verschillende donderende watervallen, stroomversnellingen en snelle wervelingen op je!

Deze wildwaterbaan is een van de grootste in zijn soort in Duitsland en voorziet je na een stoffige rit door het Wilde Westen van de perfecte afkoeling.

overigens zorgt de meest moderne, milieuvriendelijke pomptechnologie ervoor dat er 5,2 miljoen liter water door de rivier wordt gepompt.

Panoramaturm

Dus een oog op hun weidegronden, de zouden Cowboys zich ook veilig voelen in het Wilde Westen: De ronde glazen capsule van de Panorama Tower brengt je tot  een hoogte van 75 meter.

Eenmaal aan boven aangekomen, het begint de capsule in slow motion te draaien en geeft dus een meer vreedzame evenwicht tussen alle vele snelle attracties. Geniet van het uitzicht over het park en de Lüneburger Heide, voordat je je in de volgende sensatie stort.

Western-Riesenrad

Waar anders zouden de helden van de vlakten hun zondagse bad nemen na een lange week werk? Je kunt er nu naar kijken in het Wilde Westen vanaf een mooie hoogte:

In het reuzenrad met houten wastobbes gaat je omhoog en dan zie je de tipi's en saloons van de kinder western stad van boven. Omdat je nooit overal tegelijk kunt kijken, zullen we nog een rondje doen?

Wildwasserbahn

In een boomstam op een 600 meter lange rivier naar beneden schieten: ervaar dit net als de hardste houthakkers uit het Wilde Westen, deze zouden hier voor hun borst nat hebben gemaakt!

En dat is de beste marnier om langs de wilde berglandschappen, over de canyon rivier en langs razende stroomversnellingen te gaan. Een verfrissende ervaring voor klein en groot en voor echte enthousiaste avonturiers.


  

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans