Transsilvanien

Welkom in het meest duistere gebied van het heide park

Attracties

Bobbahn

Ben je er klaar voor? Scherpe bochten en een snelheid tot 50 km/h door een metalen ijskanaal.

Durft je in onze Bobbahn? Zoals in een echte Bobbahn begint deze op een hoogte van 27 meter.

En van daaruit loopt dit 900 meter lange kanaal via veel bochten en tunnels naar de eindstreep.

 en brengt zelfs ijskoude harten aan het smelten van opwinding!


Flug der Dämonen

De Flug der Dämonen, Duitsland enigste Wing Coaster. Vlieg je mee met de demonen door en over het dorp.

tijdens deze adembenemende  tocht krijg je een 7 tal hindernissen te verwerken en deze gaan gepaard met de nodige G-krachten. Je kunt niets doen om deze demonen te stoppen want ze zijn veroorzaakt door het gedrag van de bewoners, en omdat de demonen altijd nieuwe zielen nodig hebben om hun energie bij te vullen en zo verder te vliegen.

Offeren de dorps bewoners de zielen van de bezoekers in de hoop dat hun eigen zielen bewaart zullen blijven. Je zult hierna nooit meer je zelf zijn. Wordt je veroordeeld? Of weet je je ziel te bewaren?

Limit

Rol-over, Sidewinder, Dubbele rotaties om je as: Wat stunt vliegers kunnen met hun vliegtuig kun jij nu ook ervaren. In deze adembenemende omgekeerde looping achtbaan krijg je het allemaal te verwerken. Je gaat 5 keer over de kop.

En omdat je onder de rails hangt met de benen vrij in de lucht. Krijg je een ervaring die je niet snel zult vergeten en ben je helemaal klaar voor een van de vele andere ervaringen die er nog op je wachten.

Scream

Geniet nog maar ff van het uitzicht op 100 meter hoogte, Straks begint het geschreeuw. Maar wanneer komt dat moment? Je voelt je hartslag oplopen en je handen worden nat van het zweet.

Zo een parachutist dit ook de eerste keer voelen voor dat hij springt? En dan komt het en stort je 71 meter naar beneden en wordt je gelukkig opgevangen door de magneet remmen boven het station. Maar wie schreeuwde nu zo hard? wat dat iemand anders of was je het toch zelf?

Screamie

Is de Scream nog net te hoog gegrepen voor je? Dan hebben we nog een kleiner broertje voor je.

Deze is ook geschrikt voor de jongste bezoekers. Omdat deze slechts 12,6 meter hoog is hoef je minder bang te zijn voor de vliegende demonen en zul je met een snelheid van slechts 3,5 meter per seconde naar beneden komen. zijn grote broer haalt de 28 meter per seconde.


  

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans