Bucht der piraten

Welkom in der Burgt der Piraten

Dit is het terrein van de Doodskop piraten en ze zijn niet alleen.

Attracties

Bounty

De kleine en grote zeevaarders zullen dolle pret hebben in ons reuzeschipschip. Op dit varende schip de Bounty ga je hoog de lucht in. De neus en de staart van de enorme schip slingert tot op meer dan 15 meter hoogte. Natuurlijk worden de passagiers veilig op hun plaats gehouden door stevige handvatten. Echte zeemans benen krijg je er na afloop kosteloos bij.

Big Loop

Dit is een echte klassieker en maar voor piraten wel een beetje vreemd, De Big Loop zet je op een wilde reis door twee halsbrekende loopings en ga je via een dubbele kurkentrekker en een helix verder. Je ziet de wereld dus 4 keer op de kop na dat je vanaf 30 meter naar beneden stort. Dit brengt zelfs de meest moedige doodskop piraten aan het wankelen.

Floßfahrt

Tijd voor inspiratie? Na een paar adembenemende ritten met lussen en grote hoogte is het tijd voor een beetje ontspanning. Op slechts een paar stappen van het grote geweld ligt de belangrijkste ingang het doodskop meer. In het verleden werd er bij de met stro bedekte houten hutten, waarin de watervogels zich nu hebben genesteld ook andere geheime dingen gedaan. Maar nu kun je rustig ontspannen aan boord van één van de vlotten die je over het meer vervoeren.

Heide Park Express

Stap in de Heide Park Express en maak een reis door het rijk van de piraten. Maar wat is dat in eens? In eens zie je cowboys en indianen en ben je in het wilde westen aan gekomen. maar dan als je nog een keer met je ogen knippert ben je in eens bij de doodskop zee en zie je het grote schip van de piraten liggen maar er is wel iets vreemds aan het water. Maar voor dat je er achter bent wat er aan de hand is rijd de trein al weer verder over het 1,1 km lange parcours.

Käpt'ns Törn

Ook Piraten hebben van tijd tot tijd zin om eens rustig te ontspannen en lekker tot rust te komen en genieten van hun veroveringen. Midden in de baai van de Doodskop Piraten ligt een comfortabele route op je te wachten. Wilt jij dan kapt. op zijn tocht begeleiden? Stap dan van aan boord! In één van de 10 ronde boten vaart je voorbij aan prachtige bloeiende bloemperken. En kun je je weer opladen voor het volgende avontuur.

Koggenfahrt

Een eerste echte test voor kleine Piraten - buikkriebels zijn inbegrepen! Aan boord van de met een vlagversierde boten ga de golven tegemoet en door tot dat je ze verslaat en de bootsman roept "Land in zicht".

KRAKE

In de baai van de Doodskop piraten heerst grote opwinding. In de anders zo vreedzame baai waar het schip altijd veilig aan de kade lag afgemeerd is iets vreemds aan de hand.De normaal zo kalme wateren zijn borrelen tot leven gekomen. Een gigantische Octopus heeft het schip te pakken gekregen. Hij wordt ook wel de gevreesde Krake genoemd.

KRAKE,  is de eerste Dive Coaster van Duitsland en daar ga je de strijd aan met de Krake. Genadeloos in je vast gemaakt in een zetel en kijkend naar beneden met bungelde voeten bid je voor een veilig eind en hoopt dat hij je niet mee neemt naar het onbekende.

Oldtimer-Rundkurs

Een romantische reis naar het verleden aan boord van legendarisch "Ford-T": In onze naar het originele ontwerk zijn er reproducties van deze klassieke automobielen gemaakt de kleine piraten komen dit keer achter het stuur te zitten en navigeren de gehele familie langs rozen hagen en door licht overstroomde Pagoden. Dit is volgens de piraat Nervenkitzel de beste marnier om te ontspannen en even kort tot ademen te komen.

Panoramabahn

De piraten hebben een slimme marnier bedacht om je een rondleiding over het land van de Doodskop Piraten te geven. Via de panorama baan krijg je een rondleiding over hun grond gebied en natuurlijk de baai van de Doodskop piraten.

ToPiLauLa-Schlacht

Na de eerste kennismaking met het piraten leven komt een toekomstig piraat weer terug in een geheime baai van de doodskop piraten. Hier worden je jonge piraten klaar gestoomd voor het echte piraten leven en moeten leren schieten met de kanonnen. Maar sommige landrotten hebben ook een kanon weten te bemachtigen en schieten daar mee op de piraten in spee.

Maar de doodskop piraten zijn het daar niet mee eens en daarom moet je plaats nemen bij een van de kanonnen en een spetterend water gevecht is wat je te wachten staat.

Wichtelhausenbahn

Ook hebben de kleinste avonturiers hebben wel een de wens naar een dierlijk avontuur! Wichtelhausenbahn zet de kleine gasten op een vrolijke avontuurlijke reis door Wichtelwald. Daar slechts blijft daarom nog slechts een moeilijke keus over, in welke van de aardige dierlijke voortuigen zou je willen nemen? word het de olifant of misschien toch de kangaroe.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans