Tal der Pharaonen

Iedereen die voorbij het kasteel BELANTIS loopt, begeeft zich bijna meteen in een van de oudste terreinen van de geschiedenis: In het "Tal der Pharaonen", staat een piramide van 38 m (grootste)  in Europa, waarachter zich een snelle wild waterbaan bevind.

Vlak daar naast kunnen kleine coureurs wisselend op een offroad- of een onroad laten zien wat zij kunnen.

Zoals het hoort in de woestijn, is er natuurlijk een heleboel mogelijkheden voor het spelen in en met zand.

 Fluch des Pharao

Een hoogtepunt bij BELANTIS is zonder meer een wildwatervaart door de grootste piramide in Europa.

Met zijn hoogte van 38 meter maakt je een gigantische val naar beneden die zijn naam waardig is en uitendelijk eindigt tussen de hellingen van de vallei.

Wüstenrallye

Aan de voet van de grootste piramide in Europa biedt de "wüstenrallye" de kleine coureurs de beste manier om in een hete race onder de woestijn zon te laten zien wat ze kunnen – op twee of vier wielen.

Wüstengeheimnis

De zand speeltuin in de vallei van de farao's is de perfecte plek om een eigen piramide te bouwen.

Wüstenexpedition

De kindergraafmachine biedt de kinderen een heleboel plezier. Eindelijk mogen de kleintjes met iets groots kunnen spelen

"Cobra des Amun Ra"

Direct naast de grote piramide werd een tempel gevestigd in eer van Ra van Amun de zonne god. Over deze zo mooie tempel waakt er een gevaarlijke bewaker. Slechts als u durft, kunt het pad naar achter betreden en aan de "Cobra van Amun Ra" ontsnapten en via de tempel vooruitgaan.


.

 

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans