Strand der Götter

Vanuit Egypte is het slechts een steenworp afstand naar Griekenland, waar de machtige Goden van de oude wereld leven - en waar een oude droom in vervulling kan gaan: de droom van het kunnen vliegen.

Met de wereldwijd unieke attractie "Götterflug" gaat je met 16 piloten naar een hoogte van 22 meter, van uit waar je kunt genieten van het uitzicht over het amusement park en de omgeving.

Met twee grote vleugels kan elke piloot zijn zetel hier naar elke wens veranderen.

Elke gast kan zelf beslist of hij een wilde vlieg manovere en loopings wil doorlopen of gewoon alleen van het uitzicht beneden wil genieten - een absolute wereldprimeur, welke met een industrie Academy Award voor "Beste innovatie" kreeg!

Het volgende avontuur staat op volle zee te wachten: Odysseus en Poseidon roepen alle moedige naar de zee.

Alwaar de volledige Odyssee kan binnen een paar minuten nogmaals beleven worden

Götterflug

Zo voelt het om te vliegen!

Deze nieuwe generatie van amusement maakt het mogelijk: jij beslist, hoe je vlucht zal worden en hoe extreem!

Poseidons Flotte

Deze water rotonde is speciaal ontworpen voor kinderen en gezinnen en bied plaats aan 18 zeilers die genoeg snelheid kunnen behalen om zelfs de snelste in het district te verslaan de God van de zee zelf.

Tijdens het varen kunnen de zeemannen/vrouwen die echt sterk genoeg zijn hun boot zelfs tot 90 graden te draaien en zo boven het water uit te komen.

De reis is zelfs sneller- en verfrissend door de gegenereerde spray golven.

Säule der Athene

Als je een prachtig uitzicht op BELANTIS wilt, u mag je dat hier proberen te verkrijgen alleen moet je wel sterk genoeg zijn.

Omdat in deze toren je je op eigen kracht omhoog moet zien te komen. De pijler van Athena is rond zijn draait om zijn eigen as.Of laat de regels gewoon gaan en ga weer in op de verdieping van de feiten.

Flug des Ikarus

Van het oude Griekenland per kabelbaan over naar Italië. In het pretpark BELANTIS, dat is geen probleem. En in tegenstelling tot de echte IKARUS geen verbrandt de vleugels met ons.

Fahrt des Odysseus

Resultaat van Odysseus uitnodiging tot een avontuurlijke zeevaart. De zwaan boot gaat het via de Middellandse Zee, langs de bloemen eilanden en een grote slang.

Plotseling is het donker in de grot en een Cyclops kijkt van uit de donkere grot naar je en volgt waar je heen gaat.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans