Prärie der Indianer

Slechts een kleine brug scheid je van een door Apaches gewijde ruimte met een krachtige "Hough" begroeten zij hun jongere broers en zussen. 

Als je in vrede komt kun je veel leren op het “Erlebnispfad”, leer sporen lezen, Paarden temmen of sporen maskeren. Wie er op oorlogspad is moet op zijn hoede voor de inzet van "BELANITUS Rache", een gigantische slingerende schommel, let op. Dit is veel vele een zeer uitdagende test: De slinger roteert namelijk om zijn eigen as terwijl hij slingert tegelijkertijd is het mogelijk om tijdelijk het moment van gewichtloosheid te bereiken.

Een laatste kanotocht op de "Atlantic", terwijl veelbelovende Schat van Silver Lake verborgen blijft maar daarvoor krijg je wel vele mooie vergezichten.

BELANITUS Rache

Ben jij even dapper en moedig als een indiaan? Na een ritje “BELANITUS Rache”. Weet iedereen meteen of je een bange lafaard ben of een dappere Apache?

Indianer Kanus

Trakteer jezelf op een ontspannend peddel tochtje over de BELANTIS Oceaan. Verkennen vreemde kusten en doe interessante ontdekkingen.

Pfad der Mutigen

UGG! Je betreed nu het land van de roodhuiden. Als je meer over de geheimen dan de Apache wilt leren zul je het “Pfad der Mutigen” moeten trotseren. Hier bij krijg je wel hulp van een grote Apache.  

Als je het hele parcours hebt volbracht mag je je zelf een kleine Apache noemen.

Hierna leer je ook verschillende andere dingen die van belang zijn voor de Apache zoals het beschilderen van paarden. 

Maar kom je niet in vrede dan moet je van goede huizen komen om alle grote en kleine Apache te verslaan.

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans