Bezoek met een Handycap

Voor uw bezoek

U wenst een dag door te  brengen in één van onze parken? Wij heten u alvast van harte welkom.

De  Plopsa-parken werden ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor al  onze bezoekers.

Deze gids werd samengesteld om uw verblijf in onze  parken zo aangenaam mogelijk te maken en uw dag zo goed mogelijk voor te  bereiden.

Het overloopt de voorzieningen en diensten waarvan u als  personen met een handicap gebruik kunt maken en geeft u een beter zicht  op het beleid dat wij hanteren inzake de toegang tot attracties voor  personen met een handicap.

GIDS PLOPSALAND DE PANNE 
GIDS PLOPSAQUA DE PANNE 
GIDS PLOPSA INDOOR HASSELT
GIDS PLOPSA COO
GIDS PLOPSA INDOOR COEVORDEN
GIDS HOLIDAY PARK (EN)
FORMULIER KENNISNAME

Parkeren

In   alle Plopsa-parken zijn aangepaste en voorbehouden parkeerplaatsen   aanwezig . Deze plaatsen zijn beschikbaar voor houders van een   parkeerkaart voor personen met een handicap. De parking is voor iedereen   betalend.

Toegangstickets

Plopsa hanteert   voordeeltarieven voor personen met een handicap. Deze tickets zijn enkel   te koop aan het onthaal in de Plopsa-parken.

Aangezien onze medewerkers  niet bevoegd zijn om enige beoordeling te maken inzake een (niet)  zichtbare handicap vragen wij om altijd een geldige verklaring (*) van  een onafhankelijke arts voor te leggen waarin bevestigd wordt dat u niet  in staat bent om zonder hulp het park en/of de attracties te bezoeken  en/of niet in staat bent om wachtrijen te doen.

Indien u  rolstoelgebruiker of blind bent, dient u deze verklaring niet voor te  leggen.

De begeleiders van rolstoelpatiënten en blinden krijgen gratis  toegang. Voor andere begeleiders gelden de normale toegangstarieven.

Na  de aankoop van uw ticket ontvangt u een armbandje. Dit geeft u toegang  tot de alternatieve toegang van de attracties.

Gelieve steeds uw  armbandje te dragen en op vraag te tonen.

(*) De verklaring mag maximaal  1 jaar oud zijn

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans