Achtbanen

Er zijn in bobbejaanland 6 achtbanen te vinden welke verschillende intensiteit niveau.

Bob Express

De hogesnelheidstrein van Bobbejaanland, met aankomst en vertrek in een groot station. En daartussen in natuurlijk een geweldige dolle rit.

Dreamcatcher

Word even een indiaan in deze fantastische rollercoaster. Je wandelt eerst door een wigwam en vliegt dan supersnel en met de benen los boven een grote plas water.

Oki Doki

Deze rollercoaster voor de kleinsten zoeft lekker snel over een superlang parcours. Dit wil je niet missen!

Revolution Vanaf mei 2016 Mount Mara

Een bijzondere indoor rollercoaster met spectaculaire lichteffecten. Eerst klim je omhoog door een mysterieuze zwarte ruimte om dan tegen een rotvaart terug naar beneden te sjezen.

Sinds mei 2016 is deze achtbaan voorzien van VR Brillen en heet nu Mount Mara

Speedy Bob

Op deze spannende rollercoaster flits je door snelle haarspeldbochten en onverwachte diepe dalen. Wedden dat je nog ’s wil?

DIZZ

DIZZ is de nieuwste achtbaan van Bobbejaanland, gebouwd naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van het plezantste land.

Wie er in heeft  gezeten zal voortaan zijn leven verdelen in twee: de tijd voor DIZZ en  de tijd na DIZZ.

360 graden draai je rond, terwijl je in een karretje  heen en weer wordt geslingerd tussen de bomen en dat op een hoogte van  17 meter, aan een snelheid van 55 kilometer per uur!

Say whaaaaat? Say  DIZZ!

Tyfoon

Eén woord: supercool. Snelheidsfreaks worden eerst loodrecht omhoog getakeld en suizen dan kaarsrecht naar beneden, gevolgd door een looping, een dubbele schroef en een reeks razendsnelle bochten. Krijsen maar!

 

Attractieparkfans
Voor Fans, Door Fans